de dragoste

„Stii ce e iubirea, Helena? E panica. Cand ai impresia ca nu mai simti nimic pentru ea, ca totul a devenit rece… Te intrebi ce pizda ma-sii ai cu femeia aia si cum ti s-a pus pata tocmai pe ea. Si te panichezi. Dupa aia simti ca nu mai poti, ca ti-ai face dintii cupa de excavator si-ai sapa pana la ea sub pat, numai ca sa ii spui noapte buna, baby. Ca nu mai ai aer, somn, lumina, bani de buzunar si o existenta suportabila. Si iar te panichezi. Cand te suna te panichezi ca s-a intamplat ceva. Cand nu te suna, te panichezi ca nu te suna. Cand o futi te panichezi ca va fi pentru ultima data. Cand n-o futi te panichezi ca a fost deja ultima data. Cand intarzie te panichezi ca nu mai vine. Cand vine prea devreme te panichezi ca se grabeste si nu sta mult cu tine. Cand doarme te panichezi ca a murit. Cand o surprinzi treaza noaptea te panichezi ca te tradeaza. Sau ca a innebunit. Iubirea e nashpa.” tot de la Kaos

Reclame
Published in: on februarie 11, 2010 at 17:40  Comments (7)  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://llollitta.wordpress.com/2010/02/11/de-dragoste/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 comentariiLasă un comentariu

 1. Da kaos scrie frumos dar gandeste urat. Iubirea nu e o lupta e ceva magic si e frumos tare.

  Zic si eu.

 2. o descriere mult prea simpla . Este un om fericit , a scris gandindu-se doar la el. Are dreptate in procent de 1%. Deci ce este dragostea?

 3. VreauUltimulLoc, iubirea mai e si panica, nu numai magie si frumos. intr-un amestec atat de strans legat incat pana si panica devine tot magie, iar orice vine de la persoana iubita se transforma in frumos pentru simplul fapt ca e de la ea.

  . e simpla, dar de efect. e una dintre fetele iubirii. mie nu mi se pare fericit… dar na, cati ochi, atatea puncte de vedere…

 4. Iubirea este panica, dar o panica blanda. Iubirea este „naspa” pentru cei care nu au intalnit-o. Daca iubirea e „naspa” inseamna ca esti robot. Si ei exista, traiesc alimentati la baterii, pot face mancare, curatenie (dupa spusele tehnologiei) dar nu au trairi, sentimente. Iubirea este cel mai frumos lucru lasat pe pamant.

 5. e fericit ca a gasit raspuns. Simplu pt el sau alti oricum, dragostea nu poate fi cuprinsa in cateva cuvinte cu o singura exceptie , atunci cand simti si spui „Te iubesc” bineinteles poate fi doar un simplu efect . Una peste alta este o traire si ca majoritatea trairilor nu prea poate fi descrisa. Ex; ce este frica?

 6. Consider ca iubirea e o minune de la D-zeu:)

 7. bai, m-ai citat; sunt vedeta… hihihi
  ia un tzuc de aici… panicat :)k


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s