Un fel de leapsa

De la minos sau de la Ella Fitzgerald 😛

Lumea mea e mica, de-abia incap eu in ea.

E concentrica pentru ca e perfecta, cum altfel?! dar dupa primele 2-3 cercuri nu ma mai intereseaza. Cand ajunge la parantezele mai indepartate deja uit despre ce era vorba.

Am 7 giga de muzica in continua crestere si-o infinitate de cuvinte de citit. Un mac leopardat bengos, o foarfeca ce taie bine langa o masina de cusut, greutatile pentru glezne ca ultima achizitie, orele mele de libertate absoluta pe care deocamdata nu le-as schimba pentru nici o dragoste.

In cercul asta nu incap stirile de ultima ora indiferent de natura lor, iar ceasul il port doar pentru ca se asorteaza cu unghiile.

Din fericire nu sufar de aglomeratie. Vizitatorii acestei lumi pot fi numarati pe degetele de la o mana. Si vin destul de rar.

In rest ma rostogolesc pentru a umple timpul care mi-a mai ramas, incercand sa fac cat mai putin rau in jur.

Reclame
Published in: on iulie 24, 2009 at 19:37  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://llollitta.wordpress.com/2009/07/24/un-fel-de-leapsa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 comentariiLasă un comentariu

 1. servus…
  ba nu, lumea ta nu e mică deloc 😉
  gînduri bune!

 2. deci n-am inteles mare lucru… dar la ce e in capul tau, eu zic ca ai o lume mare!

 3. Sunt de acord cu ce ai spus tu in final:”Sa facem cat mai putin rau in jur”.Fiecare om e un intreg univers.Asa ca nu conteaza cati oameni sunt in lumea ta.Importanta e calitatea „vizitatorilor”Te pup si incearca sa iti conturezi universul tau cu lucruri folositoare sufletului:)

 4. roxana, pai is plina aproape numai de lucruri folositoare sufletului, ca in afara de greutatile pentru glezne, restul numai pentru bucuria inimii le folosesc 😛

 5. Da, noi ne descriem lumea, fiind in mare masura lumea. Numai ca ideea ca am putea sa o gestionam „rational” este in mare masura o iluzie. Numai viata stie ce-i cu viata, dupa cum afirma Pablo Neruda… pe cand noi ne desfasuram existentele prafuite in spatiul perspectivelor de azi si al idealurilor de maine…creand sens acolo unde nu exista, inca respirand ascetism si moralitate.
  Numai ca lumea, per se, este dincolo de bine si de rau…

 6. ne gestionam rational lumea in aceeasi masura in care reusim sa ne gestionam rational pe noi insine. acest lucru are insa aspecte atat pozitive cat si negative. unii spun ca oamenii se deosebesc in bine de animal pentru ca au ratiune. altii afirma ca de exemplu oamenii ucid gratuit (adica nu din instinct, ca animalele) si din acest punct de vedere nu stiu cat poate fi ratiunea un lucru bun.
  daca tu asimilezi lumea cu universul, atunci chiar ca noi, oamenii, nu avem prea mare importanta. daca lumea exista doar in masura in care o vedem noi, insa, atunci fara noi nu poate exista…

 7. pai mai fata buna … am citit undeva ( pe o sticla de ‘beutura’ ): ‘keep on walking ‘ … mare intelepciune dupa capul meu pentru ca pan’ la urma introspectia nu face rau ( aceasta este o platitudine … zambete in fundal )
  so … keep on doing ‘the right things’ … nu m-as risca sa scriu in limba Italiana acelasi lucru … d’aia ‘ezista’ englezisme in ce-am scris 🙂

 8. 🙂 ma stradui


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s