Mistress si master

 

„Nevestele sunt batute gratis, iar cei ce le bat platesc bani grei ca sa fie batuti la randul lor”. Aceasta fraza am pescuit-o azi dintr-o revista in timp ce asteptam randul la coafor. Si mi-a trezit interesul. Pentru ca in definitiv pe lumea asta totul se reduc la a poseda sau a fi posedat in procentaje relative. Si se pare ca nicaieri nu e mai evident acest lucru decat in domeniul sexual, exploat cu atat de mult succes de publicitate. Pentru cei care inca mai afirma ca imaginea corpului feminin vinde orice, tin sa-i anunt ca exista si tendinta opusa. Ca marturie insir mai multe poze. Nu fac publicitate mascata, a se retine doar ideea de baza a dominarii.

Pornind de la huiduita imagine de mai jos, cu femeia ca obiect sexual evident

dolce_gabbana1

Si acum inversarea tendintei, intai in mod soft

spotsisley

si pana la opus

sisley3

 • pers

  28.06.08 22:57:56

  Din ce in ce mai mult cred ca multe din femeile din ziua de azi tind sa fie ca in ultima poza.

 • sebastian-cornsebastian-corn

  29.06.08 01:33:42

  păi, iar ajungem la reclamă şi la ce ne face iea nouă. se ia un public. dacă publicu’ e ‘oţ, şi cu o oarecare capacitate de a gândi ALTFEL decâr în şabloane, o să crească nepermis dă mult costurile promoţiei publicitare ics. atunci, hai mai bine să-i facem pă toţi la fel! ce le place lor, ohmilor?
  1) secsu

  2) banu
  3) poterea
  4) lipsa dă constrângeri.
  Buuun, păi atunci, hai să-i clădim pă toţi la fel; cât despre ăia care se ţin tari, dă-i în mă-sa, că-‘s minoritari şi nu contează în sconomia globală a lu’ macdonald, dolce şi gabanna, united colors etc.
  tot dân cauza asta se şi fac actualele emisiuni dă entărteinmăant. ia, hai să creaăm noi specia dă imbecili care să se bucure dă un regulat pă cinste, dă o ţoală şi de un mobil multifuncţional, că le vindem ce vrea muşchii noştri.
  du-te să-ţi iei un telefon mobil şi-ai să vezi, zeci dă puştani, care butonează în neştire celularele cele mai scumpe, dispraţi că nu reuşesc să acopere TOATE facilităţile oferite dă telefonu’ cu pricina. ăştia sunt frustraţi dă nu-ţi dai seama: se află în faţa unei chestii atât dă speciale, că nici nu reuşesc s-o controleze pă deplin. de aici, jindul pentru obiectul perfect. pentru dumnezeul din microprocesoare pe care, cu un efort ceva mai mare, l-ar putea poseda.
  ca să dea cu el de masă la întâlnirile cu gagicile/gagiii, că ţine loc dă statut social.

 • INTJ

  29.06.08 03:47:49

  Iar daca mai nou si imaginea corpului masculin vinde, oare chiar e vorba de "eliberarea femeii" (cum ar spune repede feministele) sau de fapt e doar o alta forma de "inregimentare". Mie prima imagine imi aminteste de o fraza spusa destul de des de femei in ultimul timp: "daca e un tip bine, ori e gay ori e deja luat". Bineinteles, faptul ca ea nu aduce decat de (foarte) departe cu tipa din reclama e un imbold suplimentar spre (inca) "o cura de shopping".

 • 9vieti9vieti

  29.06.08 10:49:55

  intj>
  excelent punctata "cura de shopping" .

  in final inteleg ca bizonul de tip mioritic nu este ceva specific cartierelor patriei, ci apartine unei specii mai universale 😛

 • Dias71Dias71

  29.06.08 14:25:08

  Vezi ce bine e sa mergi la coafor ?:)

  Idei…idei…idei…:))))
  Duminica faina iti doresc !

 • lollitta
  29.06.08 14:30:26

  @pers

  un sondaj pe care l-am citit aseara confirma faptul ca cel putin in italia barbatilor le place femeia autoritara. pentru ca astfel pot scapa de responsabilitatile care in mod normal le-ar reveni lor
  @sebastian
  nu cumva te-ai uitat de prea multe ori la zeitgeist? 😛 oricum, sunt de acord cu tine
  @INTJ
  🙂 da, valabil si in cazul barbatilor. care se uita dupa tipele din reclame fara sa isi puna intrebarea daca seamana mai mult cu di caprio sau cu frankenstein
  @9vieti
  :)) apartine genului masculin si gata! asta ca o provocare, nu pentru ca neaparat sunt de aceasta parere

 • lollitta
  29.06.08 14:31:39

  @dias
  da, e fain! au aer conditionat, televizor la oglinda si niste tipi bengosi care fac masaje exceptionale (la cap, sa creasca parul frumos :P)

 • Anunțuri
  Published in: on Iunie 28, 2008 at 22:42  Lasă un comentariu  
  Tags: , ,

  The URI to TrackBack this entry is: https://llollitta.wordpress.com/2008/06/28/mistress-si-master/trackback/

  RSS feed for comments on this post.

  Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

  Conectare la %s